Gratis Cultuur TV in Den Haag
 
  Spektakel TV staat voor "Preview, Review en Participation"  
  Het concept van Spektakel TV is Preview, Review en Participation. Waarin Preview staat voor een vooruitblik op het culturele aanbod in Den Haag. Review om culturele activiteiten uit het verleden op een willekeurig moment nogmaals terug te kijken. En Participation voor wat jij als bezoeker hiervan vindt en er eventueel zelf aan wil toevoegen.
  C-Spot Magazine, Iedere twee weken op donderdagavond! start promo
  Vanaf september 2006 is Spektakel TV begonnen met deze voor Den Haag unieke televisie programmering via internet. Spektakel TV programmeert onder andere ‘C-Spot magazine’ waarin de "C" natuurlijk voor cultuur staat. Dit informatieve magazine zal twee wekelijks verschijnen en je op een leuke en toegankelijke wijze op de hoogte houden van het Haagse culturele aanbod.
  Web TV heeft de toekomst  
  Webtelevisie is een aan populariteit groeiende mediavorm. Het is gratis en 24 uur per dag online. Het technische protocol hiervoor is "Media-streaming" en werkt op vrijwel elke PC voorzien van een LAN of Kabel verbinding. De beeldkwaliteit is thans nog wel minder dan wat we van onze gewone TV gewend zijn. Maar de voortschrijdende techniek leert ons dat er over een aantal jaren geen verschil meer te zien zal zijn.
  Ga naar Theater  
  Theater is leuk, mooi en spannend. Echter, een titel van een theaterstuk zegt vaak net te weinig en daarom willen wij met het programma 'C-Spot Magazine' op een eigentijdse manier dat tipje van de sluier oplichten. Wij wensen je nu al veel plezier toe in het komende theaterseizoen.  
  Contact met Spektakel TV  
  Spektakel TV ( t.a.v. Anita van der Spek )
Postbus 93312
2509 AH Den Haag
 
Mail:
info@spektakeltv.nl