Mijn Spektakel TV
 
  MIJN FILMS  
  Hier kan jouw film staan! Uiteraard heeft je beeldverslag betrekking op een cultureel evenement, voorstelling of tentoonstelling in Den Haag. Je kunt eigen culturele filmpjes, aangeleverd op CDR of DVD met een maximale lengte van 10 minuten, sturen naar:

Spektakel TV, Postbus 93312, 2509 AH Den Haag

Stuur tevens een mail met uitleg en foto van het project voor vermelding op onze site naar: redactie@spektakeltv.nl

  Trailer Blik van Toneelgroep De Appel Start TRAILER Toneelgroep De Appel
  De voorstelling Blik van Toneelgroep De Appel ging in première op Oerol en is vanaf september te zien in het Appeltheater! Spektakel TV maakte de trailer voor Toneelgroep De Appel. START UITZENDING
  THE CASE - KONINKLIJK CONSERVATORIUM Start FILM
 
Spektakel TV maakt in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium een documentaire over 'The making of the Case'. Een muziektheatervoorstelling door alle studenten van de afdeling muziek. Alvast een voorproefje....

  CO-PRODUCTIES MET SPEKTAKEL TV  
  Hier vind je ook de co-producties van Spektakel TV die in samenwerking met artiesten en culturele instellingen tot stand zijn gekomen. In deze co-producties richten wij ons met name op speciale voorstellingen en jonge theatermakers.
  LEFT-RIGHT EXPERIENCE Start FILM
 
In "Left-Right experience", onderdeel van C-Spot magazine, hebben jonge film- en theatermakers een experimentele ontmoeting met een artiest op weg naar zijn of haar voorstelling.

In de eerste aflevering van "Left-Right experience" heeft Stephan Evenblij een ontmoeting met Spinvis getiteld: Binnenstebuiten
 


  DAG VAN DE HAAGSE ONTMOETING Start FILM
 
Spektakel TV maakte een korte film voor de tweede Dag van de Haagse Ontmoeting. Centraal staat het thema: Hoffelijkheid in de Hofstad. Verschillende Haagse TV stations is gevraagd een bijdrage te maken over dit thema. Spektakel TV maakte een komische film met twee Haagse acteurs Niels Brandaan Cotterink en Burt Rutteman.

  25 sep 2008   DAG IN DE BRANDING Start REPORTAGE
 
Dag in de Branding... Wat is dat nu precies? Spektakel TV maakte in samenwerking met Dag in de Branding een reportage over de achtste editie van het festival Dag in de Branding. Een twaalf uur durende ontdekkingsreis langs de grenzen van de nieuwe muziek!

  25 okt 2007   OPENING KINDERBOEKENMUSEUM Start PROMO
 
De kinderboekenschrijvers Jacques Vriens, Francine Oomen en Paul van Loon waren te gast bij de officiële opening van het Kinderboekenmuseum waar een tentoonstelling over hun geheimen te zien is. Het Kinderboekenmuseum is gevestigd in het Letterkundig Museum.

  8 okt 2007   RUM RHYTHM - THE HAGUE FESTIVALS Start VERSLAG
  Tijdens The Hague Festivals organiseerde Plus 1 Productions een Latijns-Amerikaans feest op de Haagse Grote Markt.

  2 sep 2007   NIEUWE NATIONALE TONEEL GEBOUW Start RONDLEIDING
 
De acteurs Pauline Greidanus, Stefan de Walle, Pieter van der Sman, Vincent Linthorst en Diede Zillinger Molenaar van het Nationale Toneel geven je een rondleiding door het nieuwe gebouw!
Deze rondleiding is tot stand gekomen door een samenwerking van het Nationale Toneel en Spektakel TV.